'I would still be holding you like this'

Oh my gosh!!
Förbered er på ert livs största nyhetsuppdatering!
haha jaa, så kände jag i alla fall när jag gick in på Peter Jackson's facebook sida och fick läsa detta:
So, without further ado and on behalf of New Line Cinema, Warner Bros. Pictures, Metro-Goldwyn-Mayer, Wingnut Films, and the entire cast and crew of “The Hobbit” films, I’d like to announce that two films will become three. 
Kan ni fatta det!?
Det blir ännu en underbar trilogi av denna fantastiska och bästa regissör!! Detta kommer bli grymt!
Måste medge att jag grät när jag läste det höhö
Jag säger bara:
JAG DÖR AV LYCKA!
It sure is un unexpected journey!
 
Citat från The Two Towers
Aragorn: He is not alone. Sam went with him.
Ha det bäst!
 
Big kisses.

'Still so far away'

Ligger i solen och jobbar på brännan. Skit härligt! Bäst att ta vara på dagarna medan det är fint! Sa jag inte att denna veckan skulle bli bra? Love it!


'Do you ever feel like a plastic bag'

Är det bara min mamma eller är era sådana här med.

Typ när man varit hos någon kompis som man inte sett eller pratat med på länge, eller det kanske har hänt något speciellt för den personen. Man är med den och sen när man kommer hem så börjar det. Den eviga intervjun som aldrig tar slut. Tusen frågor ställs på rad, ibland hinner man knappt avsluta svaret innan det kommer en ny fråga om personen.

T.ex. Jasså, (namn) ska börja jobba på dagis. När då? Var då någonstans? Varför det? Hur kom det sig? Vad ska hon göra sen? Vad är kvadratroten ur pi? Ne men ni fattar. Och själv sitter man där och ba: ööh det vet jag inte. Det tror jag inte att jag frågade. Så var konversationen typ såhär:

Kompis: jag ska börja jobba på dagis nästa vecka.

Jag: Nice!

 

Jag menar, SKA man fråga sånt? Förväntar sig folk att man ska fråga en miljon frågor? Och om jag gör det, hur i hundan ska jag komma ihåg alla svar personen säger. Aa vänta lite, jag ska bara skriva ner alla svar på mobilen, eller jag kanske kan spela in dig istället och visa för mamma sen?

Aja, today's funderingar.


'Take me home'

Det börjar äntligen kännas som sommar! Cyklade i bara linne innan! Jaa, och byxor, skor och allt annat. Ni fattar. Super härligt! Denna veckan ska bli bra, det känner jag på mig!


'Think that everything good is gone'

Myskläder och film, mycket niice!
 
Inspiration från weheartit.com
 
 
Eftersom det inte finns mycket att göra på jobbet just nu tror jag att jag ska packa ner en bok, trots att jag hatar att läsa, men man måste väl lära sig någon gång och nu är ju värsta chansen!
 
Citat från The Two Towers
Gandalf: He's the lord of all horses, and has been my friend through many dangers.
Ha det bäst!
 
Big kisses.

'It's a little magic'

Nu har de där "Like and share" gått för långt! HAHA


'If you never leave'

Aaah äntligen lunch! Bästa tiden på dagen då det faktiskt händer något! Jobbar på 3M och min uppgift är att svara i telefon, koppla personen och ta emot post. Men grejen är att posten tar 4 min och det ringer ca. 15 pers varje dag, på fredagar är den ännu färre! BTW JAG HAR KÖRKORT!!


'Let's go get away'

Detta är mitt rum just nu. Jag sa ju att det var ett bombnedslag! Gud, jag måste verkligen städa... Idag får jag soul surfer i brevlådan! Kan inte vänta på att komma hem!


'It's fine by me'

Var på willy's idag och skulle köpa lite grejer, bland annat frukostmat. När jag gick där bland hyllorna och försökte bestämma mig kom jag förbi en ask som hade en leksak i. Men det var ingen leksak som helst utan det var en STAR WARS SKED!! Haha töntig som jag är var jag tvungen att köpa den. Väl på väg till kassorna är man ju alltid tvungen att gå igenom godishyllorna och vad märker jag där om inte Star Wars burkar till lösgodiset! Jag köpte typ tre bitar, inte för att jag ville ha utan det kändes dumt att sätta fram en tom burk på rullbandet. Haha Japp, så kan det gå när jag är och handlar.


'I don't expect you to care'

Här är några bra låtar som spelades friskt i USA på radion som jag drogar sönder just nu.
 
Maroon 5 – Payphone
ÄLSKAR DENNA!!
 
Cher Lloyd – Want U Back
Mycket skön låt med attityd
 
Andy Grammer – Fine By Me
Hot Chelle Rae – Honestly
Rihanna – Where Have You Been
Nice nice nice
 
Nicki Minaj – Starships - Explicit Version
Också galet skön!!
 
Citat från The Return of the Ring
Gandalf: Hope is rekindled.
Ha det bäst!
 
Big kisses.

'Where have you been all my life'

Köpte precis soul surfer på cdon, så snart står jag med en av världens bästa filmer i handen och gör stolt lite plats för den i min filmhylla som växer sig större och större.
 
Får ta lite bilder på det jag köpte i USA med, men det är rätt mycket så kanske inte lägger ut allt, men så mycket jag orkar.
 
Jag fattar inte hur vädret kan vara så omväxlande i Sverige. Hur kan det regna ena sekunden och vara soligt anda. Man har ju ingen aning om vad man ska ha för kläder, om man ska ha jacka eller badkläder.
Det var lite skoj när man satt i soffan och tittade ut genom fönstrena på framsidan och såg strålande sol, tittade man dock ut genom fönstrena på baksidan regnade det och var grått. Mycket lustigt haha
 
Citat från The Two Towers
Théoden: I have not seen my niece smile in a long time.
Ha det bäst!
 
Big kisses.

'All of my change I spent on you'

Hemma igen efter en trevlig helg i Båstad, med bra väder en dag i alla fall.
Ska snart sova, måste upp halv sju imorgon för att arbeta, vissa har det svårt asså! Nej då, det ska nog gå bra!
Har fått hem väskorna nu! Woohoo!! Men nu ser det ut som ett bombnedslag i rummet, städning är längst upp på schemat!

'If happy ever after did excist'

Är i Båstad nu. Här är helt fullt med folk eftersom det är slutet på tennisveckorna. Snart ska vi åka till boarpsladan och imorgon till Torekov, myyyys!


'Let's go to the beach'

JAG KLARADE TEORIPROVET!!! Woohoo! Snacka om lycka när man kunde lägga böckerna på hyllan och radera körteori-appen! Nu är det bara uppkörningen kvar, håll tummarna för att det ska gå bra! Fredagen den 13-e idag. Men det gör inget för det är FREDAG och jag drar till Båstad över helgen! Wooppaa!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1282941/images/2012/pic_50003d0eddf2b3402f00229a.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1282941/images/2012/pic_50003d0eddf2b3402f00229a.jpg" class="image">


'Starships were ment to fly'

Imorgon blir det upp tidigt för att jobba och slita igen, eller ja, slita kanske inte är rätt ord men jobba ska jag allt göra.
 
Två bilder som Olivia tog för ett tag sedan.
 
Nu måste jag sova!

'Try to make it right again'

Första dagen på jobbet idag, helt okej faktisk. Inte mycket att göra visserligen men det är ju nice också Sitter just ny och äter min lunch, eftersom kylskåpet var ett enda stort svart hål när vi kom hem så fick det bli sallad. Det bästa är att de har blåbärssoppa här med. Hade tagit och glas och skulle gå till maskinen för att ta ett till, råkade trycka på fel knapp så blev lite besviken när det kom starkt svart kaffe istället haha tur att ingen var här och såg mig Har på mig mina nya pink pants idag från American Eagle


'This is the part of me'

Nu är jag på svensk mark! Och min app har börjat fungera! Woohoo! Men pallar inte lägga in bilder nu så gör det sen. Det har varit så galet roligt och sista veckan spenderades med släktingarna. Det var riktigt jobbigt att lämna dem så snabbt, de är så himla underbara och jag älskar dem! Hade kunnat stanna för alltid om jag hade tryckt ner mina kompisar i en låda och skeppat över dem, för jag saknar de till tuuuusen!! <3 Här är en härlig bild från släktingarna, två av dem i alla fall


RSS 2.0