'On top of the world'

Har målat naglarna gula, allt för påsken och sitter nu ute på altanen men solen i ryggen och läser Ellens bok, om ni inte läst den, gör det! Sjukt bra!!
Älskar dessa två låtar av Imagine dragons, man får en sådan life-is-good-feeling. Love it!
Working Man
On Top of the World
Ha en bra påsk allesammans!


'We'll conquer them all'

Hahahaha so true!
 
Bara för det kommer här lite andra roliga grejer.
Jag får aldrig nog av dem, men man kanske ska sluta när man är på topp! 
 
Citat från The Fellowship of the Ring
Elrond: Men? Men are weak.
Ha det bäst!
 
Big kisses.

'For something so beautiful'

Jag totally love love love American eagle's nya tröjor och spring collection! Skulle nästan ge vad som helst för att få åka till USA och shoppa!


'The feeling that you get inside'

Eftersom det inte är någonting på TV längre på tisdagarna satte jag mig vid datorn för att kolla på lite roliga klipp på Yotube. Tänkte lägga in några klipp men fattar verkligen inte hur man gör sen de gjorde om blogg sidan...
 
Några bra låtar
Loreen – Sober
Loreen – Sidewalk
Alex Goot feat. Julia Sheer & Chad Sugg – Diamonds (originally by Rihanna)
Alex Goot – Lightning
 
HAHAHAHAHA kolla hennes blick!!!!
 
Citat från The Fellowship of the Ring
Bilbo: The twenty-second day of September in the year fourteen-hundred, by Shire-reckoning. Bag End, Bagshot Row, Hobbiton, Westfarthing, the Shire, Middle-Earth. The Third Age of this world.
Ha det bäst!
 
Big kisses.

'We got the rhythm'

Ikväll är det finalen i Melodifestivalen. Men personligen tycker jag INGEN av låtarna är i klass med Euphoria. Antar att vinna kostade för mycket för Sverige och därför måste vi skicka in dåliga bidrag så att vi absolut inte vinner igen. Just saying...

Köpte en obh nordica locktång igår och provade den idag. Helt sjukt bra! Love it! Den blir varm snabbt och lockarna blir jättefina.


'Some folk we never forget'

Lovar att inte lägga av bloggandet helt för Josefines skull haha
Idag är det sjukt härligt väder! Då passar jag på att läsa naturkunskapen utomhus. Att höra snön droppa och smälta bort och fåglarna kvittra är det bästa med denna tiden. Sen tror jag alltid att man lär sig bättre om man är i en härlig miljö, men icke sa Nicke! Flödesenergi, energienheter och växthuseffekter är fortfarande helt borta ur min skalle. Jag fattar inte varför jag ska ha så svårt för detta ämnet!


RSS 2.0