'Everybody need inspiration'
Har gjort müsli precis, och jag tänkte dela med mig om hur man gör.
ca. 5 dl havregryn
3/4 dl linfrön
1/2 dl sesamfrön
1 dl solrosfrön
2 dl hasselnötter
1 dl kokos
1 dl pumpafrön
1 msk kanel
3/4 dl honung
3/4 - 1 dl äppeljuice eller 3/4 dl rapsolja + 1/2 dl vatten
Ugn: 170 grader, ca 1/2 h
Börja med havregrynen och tillsätt sedan de andra torra ingredienserna.
Mycket ECO = good!
Blanda runt alla de torra ingredienserna
Tillsätt honungen
Seda vattnet och oljan eller äppeljuicen. Det ska bli lite klumpigt, man ska kunna ana att det blir klumpar sedan
Bred sedan ut det på en plåt, ett ganska tunt lager
Sätt sedan i ugnen i ca. 1/2 timma
Medans man väntar kan man skära upp de man vill ha i. Man kan äta den som den är men jag brukar ha torkade aprikoser i, det blir jättegott!
Skär dem i ganska små bitar, ungefär lika stort som ett russin
Man kan också ha torkade bananer.
Jag brukar lägga den skärda aprikosen i en plastpåse, annars kommer det en massa flugor. Tro mig, jag vet.
More waiting...
Rör om lite då och då medans müslin står i ugnen för att den inte ska brännas
När müslin är ute ur ugnen lägger man på aprikoserna
Done and done!
Mycket fräsha ät-bilder. Haha
Hoppas ni har nytta av receptet!
Citat från The Return of the King
Sméagol: Why does he hates poor Sméagol? What has Sméagol ever done to him?
Ha det bäst!
Big kisses.
ca. 5 dl havregryn
3/4 dl linfrön
1/2 dl sesamfrön
1 dl solrosfrön
2 dl hasselnötter
1 dl kokos
1 dl pumpafrön
1 msk kanel
3/4 dl honung
3/4 - 1 dl äppeljuice eller 3/4 dl rapsolja + 1/2 dl vatten
Ugn: 170 grader, ca 1/2 h
Börja med havregrynen och tillsätt sedan de andra torra ingredienserna.
Mycket ECO = good!
Blanda runt alla de torra ingredienserna
Tillsätt honungen
Seda vattnet och oljan eller äppeljuicen. Det ska bli lite klumpigt, man ska kunna ana att det blir klumpar sedan
Bred sedan ut det på en plåt, ett ganska tunt lager
Sätt sedan i ugnen i ca. 1/2 timma
Medans man väntar kan man skära upp de man vill ha i. Man kan äta den som den är men jag brukar ha torkade aprikoser i, det blir jättegott!
Skär dem i ganska små bitar, ungefär lika stort som ett russin
Man kan också ha torkade bananer.
Jag brukar lägga den skärda aprikosen i en plastpåse, annars kommer det en massa flugor. Tro mig, jag vet.
More waiting...
Rör om lite då och då medans müslin står i ugnen för att den inte ska brännas
När müslin är ute ur ugnen lägger man på aprikoserna
Done and done!
Mycket fräsha ät-bilder. Haha
Hoppas ni har nytta av receptet!
Citat från The Return of the King
Sméagol: Why does he hates poor Sméagol? What has Sméagol ever done to him?
Ha det bäst!
Big kisses.
Kommentarer
Postat av: Kalle
Postat av: Kalle
Yaay, jag ska verkligen göra detta snart!!
Postat av: josefine
haha bilden när du äter♥♥
Trackback